Borta med vinden...



Har inte skrivit på några veckor nu.... Har helt tappat orken och motivationen och vågen ger mig panikångest.
När pengarna bara nätt och jämt räcker för att hålla sig flytande och vi är ju faktiskt 2 vuxna, 2 katter och 1 hund som ska ha mat, så är det omöjligt att försöka hålla diet.

Kan inte äta som jag vill äta för vi har inte råd med kött och fågel.
Vissa dagar innebär bara 1 mål mat om dan och vissa dagar går det att hålla frukot, lunch och middag... är ju omöjligt att äta "rätt" då oavsett vilken diet man håller.

Känns helt hopplöst nu helt enkelt.

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (1) Trackbacks ()

Motivationslös!!!!!!


Efter att ha kämpat och verkligen gått inför detta så känns det nu helt meningslöst, totalt efter 4veckor är resultat -0.6kg ...... I den takten kommer jag inte att gå ner ens 10kg på 1år med tanke på att man så småningom kommer till den punkten när allt står still oavsett vad man gör.

Har helt tappat motivationen :-(

Varannan helg är vi nere i Skåne för det är våran barnhelg.... går inte hålla diet då för vi har inte pengarna att handla särskild kost åt mig... När vi är hemma så ska det festas och äta onyttigt och hur mycke man än vill låta bli så tillslut slinker det iaf ner saker man inte bör äta.... så allt jag kämpar och går ner under veckan bara kastas bort under helgen..... hur ska jag få min sambo att förstå. Han som kan äta 15kg mat om dan utan att gå upp ett gram.

SKA inte skita i det heller, jag måste gå ner för min hälsas skull, men att bara ha stötning under veckan och sen inget under helgen funkar inte uppenbarligen. Svårt att köra sitt eget race när man är två men också jobbigt när man är två och bara en som behöver ta hänsyn.


1-2-1-2- Kämpa på!!!!!

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (1) Trackbacks ()