OP-dagen...igen


Så var det då dags igen.

Kl 9,45 ska jag vara på FSS för inskrivning och operation av mitt bråck som jag dragits med i ett par månader nu.

Pratade med sköterskan i torsdags när jag fick min OP tid om min oro för ytterliggare infektioner och valet mellan titthål och öppen kirurgi.
Hon skulle prata med min kirurg och framföra det och sen ska jag träffa honom innan OP idag. Går allt enligt planerna ska jag vara hemma i orgon igen eller allra senast på onsdag. Bara se till att man kommer upp ur sängen så fort som möjligt gur ont det än gör så man får igång cirkulation, andning och syresättningen så fort som möjligt.

Hoppas verkligen inte att det blir några komplikationer efter detta utan allt läker på bra så jag är tillbaka på jobb och liv inom en 2-3 veckor.

Håller tummarna!!!

Skriver igen när jag kommit hem och orkarkar sitta framör datorn igen =)

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (2) Trackbacks ()

Närmar sig OP #3

Yay!! Det närmar sig!

Satt och pratade om min lilla boll på magen igår och jag tyckte att "det är drygt 3 veckor kvar", när jag sen kollade i kalendern i morse så inser jag ju att det är mindere än 3 veckor innan OP. Var tar tiden vägen, alldeles nyss var det ju 7 veckor kvar.

 Nu börjar jag tycka att det ska bli skönt att bli av med den, den har vuxit ganska bra så nu börjar jag ha ont. Inte I den men som en konsekvens av att byxorna klämmer på den hela dagarna när man sitter på jobbet osv. Sen ska jag väl inte sticka under stol med at jag är lite nervös, inte som sagt inför själva OPen men för att jag ska få en infektion som komplikation eftråt så sjukskrivning och tillfriskning drar ut på tiden.


Den 22 september så rök mitt inte längre så långa fina hår…..



Hade funderat på det ett tag för i o m att jag lider av näringsbrist efter OP så tappar jag håret så mitt så tjocka och fina hår är ett minne blott. Var bara några tunna långa testar kvar som såg fördj*ligt ut där det hängde. Gick inte att ha utsläppt längre så att klippa sig var liksom enda alternativet. Jag är jättenöjd med frisyren, men oj vad det tar tid att vänja sig vid att man inte har en man där bak =P 32år har jag varit långhårig. Nu är det dags för en kort period, omväxling förnöjer heter det ju =)


Kommer nog låta det växa ut igen när jag slutat tappa hår men jag är iaf inte missnöjd med mitt beslut att kapa av det.  Ser friskare, tjockare och blev mer volym i det nu. Ska bara hitta nån skoj färg att sätta i. Nu räcker det ju med 1 förpackning istället för 3 som tidigare så nu kan man ju göra lite mer roligt lite oftare istället =)

Så, ses när vi ses igen!

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()