Remiss!!!

                                 
Äntligen!

I Onsdags vägde jag mig för första gången på väldigt länge.
Har inte alls känts bra och jag vet att jag bl a druckit väldigt dåligt så jag har samlat vätska, men iaf i onsdag klev jag på vågen. 87.3kg!!!

Jag har kommit ner till remss gränsen!
Jag har dessutom klivit ner från att vara sjukligt överviktig till att ligga inom gränsen för "bara" överviktig, Det känns också skönt =)
Klädstorlek nu: 44/46

I torsdags stod vågen på 86,7 och idag på 85,4kg!

BMI = 29,4 så nu kommer jag att få min remiss så at jag får ta bort överfödigt skinn på magen. Nu ska bara min läkare komma tillbaka från Semestern så jag kan prata med honom. Ska få veta resultatet av MRT röntgen också då *nervöst*

Nu städa och göra klart tills min familj kommer ner på söndag för en veckas vistelse.
Ska bli så kul, vi träffas så sällan.

Hejsvejs!!
 

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()

MRT/Catscan!

 PÅ TIDEN!!!!

   Nu efter 8 veckors väntande har jag äntligen fåt tiden till Magnetröntgen på Sahlgrenska. Fast inte utan att jag såklart har ringt och efterlyst min tid. Hade jag inte ringt så hade jag nog inte fått komma innan sommaren.
 
Oavsett vad som står i remissen så är väntetiden 8 veckor från remissdatumet innan remissen ens tas om hand och hamnar hos dem som sköter om tidsbokningen. Vilket jävla system.
 
Aja, bättre sent än aldrig. Även om nu min läkaresbestämda åsikt vara att det inte kunde vara cancer pga av min låga ålder så finns ju en oror där iaf. Vad är det för skugga som dom såg som dom inte kunde avgöra vad det var?
Såg inte ut som en fettknöl men inte heller som en tumör, kunde ev vara en ofarlig cysta eller ngt läckage, en inkapslad infektion eller ngt annat helt ofarligt som man inte behöver bry sig om.
 
På den föra röntgen så såg det dessutom som att jag kunde ha fått ett nytt bråck, men han kände inget när han undersökte mig, klämde och tryckte och vred på mig, och jag har inte heller själv känt av något. Jag gurglar lite  och tarmarna "pratar" väldigt mycke och ofta men just gurglet kunde vara från ett bråck.
 
Kan också vara så att min bukhinna är så tunn efter alla operationer på kort tid att den buktar utan att vara trasig så det blir små fickor som gör att det gurglar.....
MRT'n kan visst tala om det med.
 
Far försökt att inte tänka på det men det är klart men funderar, tänk om, tänk om......
 
På onsdag om en vecka 11 juli får vi svaret...Eller då gör jag röntgen sen ska svaret skickas till min läkare och han ska ge mig besked och han har väl antagligen semester eftersom det börjar närma sig mitten av juli så får kanske veta i augusti... men jag vet iaf att svaret är på väg.
 
 
Skriver mer när jag vet mer.
Nu ska jag genom lida 7 arbetsdagar till, sen är det SEMESTER!!!!
 
Och efter semestern så börjar jag nytt jobb som konsult hos Xdin. Uppdraget kommer bli på Volvo Lastvagnar i Lundby, 15min prommis hemmifrån. Sååå underbart!
Blir en spännande och skoj (hoppas jag) utmaning.
Dessutom får jag börja med att följa Xdin till Berlin första helgen i september. Betalt och klart, bara fickpengar man behöver ha med. Mat resa och boende står de för. Kul att få träffa alla andra kollegor och se vilka mer man jobbar med men knappt träffar.
Det är ju tyvärr avigsidan som konsult. Men kul kul, något att se framemot....
 
Fyller år med snart.... 40år!
Jösses vad tiden springer.
Känner mig inte som 40 heller. Kanske som 30.. eller nått annat, inte 40 åt gammal iaf, möjligtvis 40år UNG =)
Aja det blir bra det med :-)
 
Ska skriva snart igen!
 
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()