Delmål 2 - uppnått!!


Äntligen passerat -30kg!!! (-30,2kg i lördags 17/9)
Nu är det bara resten kvar men nu käns det som att det är på gång, att det händer något.
Tänk så lite som behövs för att man ska få tillbaka kämpa lusten.

NU ska jag ta up kampen med latmasken också, NU ska det tränas hemma och promeneras.
Bara ta sig i kragen, ju duktigare jag är desto mer kommer jag gå ner och desto bättre kommer jag att må!!

Låter skit enkelt, bara klä på sig och gå..... Meeeen inte för mig då, jag får nog ta fram vart enda tortyrredskap jag kan hitta på för att övervinna latmasken för den är hårt rotad i mig och har inte alls nån lust att kliva ur soffan.


Har dessutom fått en ångestfylld uppenbarelse till... Jag måste klippa av mitt långa hår nu =(
Näringsbristen efter operationen gör att jag har tappat nästan allt hår och det lilla som är kvar nu ser bara för hemskt ut.
I 31 år har det långa håret varit en del av mig och fastän jag vet att det kommer att växa ut igen så blir jag vansinnigt ledsen iaf. Men av ska det, bättre med en kortare frisyr med lite volym än det tunna stripet som hänger där nu.
Fick zink tabletter sist jag var på FSS för just håravfallet så få se när och om det hjälper.
Äter Silica också och det mår iaf naglarna bra av, dom växer som ogräs nu och har slutat splittra och skiva sig. Lite positivt i allt elände. ;P

Bulan mår bra och har inte växt mer nu på 1 vecka iaf, maten funkar fortfarande kanonbra och jag tror jag lyckats få in lite fast rutiner som går att hålla även på helgerna. Bortsett från en elak förkylning så mår jag kanoners (förutom håravfallet då)!
Nu blir det bara bättre och bättre!! =))

Hej svejs!

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inför OP...igen

 Var på FSS förra veckan och kollade upp lilla bulan på magen och mycke riktigt så var det ett bråck.
Ett ärrbråck.
Troligen har bukhinnan blivit försvagad av infektionen jag hade i operationssåret. Den har nu spruckit och en bit av tarmen tyckte att det var lämpligt att krypa ut därigenom. Skvalpar skojigt när man trycker på den också, känns nästan som att leka med en vattenballong =)

Har inte ont eller så, bara att det nu har gått från storleken på en grapefrukt till att närma sig storleken av en handboll. Blir större när jag ätit och mindre allt eftersom tarmen tömmer sig på mat, så som minst är den nu en grapefrukt.

Preliminär OP-dag är den 31 oktober.
En bit kvar dit men min kirurg ville kolla med plastikkirurgen först om dom ansåg att det kunde vara läge för bukplastik redan eller om dom vill vänta ett halvår till. Normalt brukar man få bukplastiken på FSS efter ca 1år efter OP.

Väntar att få besked om ca 2-3 veckor. Blir det ingen bukplastik så lät det som att dom skulle tidigare lägga OPen men vi får se.
Trots att jag inte längtar efter att läggga mig under kniven igen och sjukskrivningar osv så ska det iaf bli skönt att få bort "bollen" kläderna sitter ju lite snyggare sen och jag kommer känna mig mindre sned. Bulan sitter på högersidan av magen, nästan under höger bröst så jag känner mig mer som en kossa med ett jättejuver nu... Inte så skoj.

Vikten smyger neråt 98,1kg i morse....*Yay*

Hade ju kunnat gå aningens fortare, får försöka komma igång med motionen så kanske det hjälper till.

Mer uppdateringar när jag har mer att berätta.
Hej svejs!

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()