Plötsligt händer det....


I början av oktober fick jag ett brev från Sahlgrenska som talade om att en panel bestående av kirurg, narkosläkare någon sköterska och andra människor hade beslutat att jag uppfyllde alla kriterier för att få operationen. Där stod också att jag längre fram skulle få ett brev med tid till att träffa kirurgen osv, ingenting om hur lång tid man får vänta. JAg ringde dit då och fick inte mycke mer besked än att det kommer så småningom, köerna är långa så det kan ta ett par månader innan jag får träffa kirurgen.
Just då kändes det mindre viktigt för nu har jag iaf fått veta att jag faktiskt står i kön och det kommer att bli av!!!!

I onsdags denna veckan kom ett nytt brev från Sahlgrenska.
I det så står det att de skickat vidare mina paaper till ett specialist sjukhus hör i Gbg som en åtgärd att få ner kötiderna. Idag ringde jag dit och beskedet jag fick var väldigt positivt. Troligen får jag tid hos kirurgen nu före jul och sen OP till våren....... Från att ha varit inställd på att få vänta 1-2 år så kanske det nu bara dröjer runt 6 månder.

Är massa nervös nu samtidigt som jag ser fram emot det att det äntligen kanske lir av. Men, så fort.... det är ju snart... *hjärtklappning, leenden och ångest* fast ångest på ett positivt sätt inte ett negativt.
Veckorna rinner ju bara iväg som det är och jag tycker man hinner inte mer än starta på jobbet på måndag morron så är det fredag eftermiddag.....

Återkommer när jag vet mer!!


Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()