Så står vi still igen....


Trodde jag hade kommit på hur kroppen ville ha det med mat och vatten för att vågen skulle dra sig neråt Men ICKE!!
Jag tappade några ynka kilon på någon vecka men nu står jag still igen, har t o m gått upp 1kg. Vet inte om det beror på att jag fått i mig för lite vätska i ett par dagar eller något annat.

Jag dumpar inte på någonting och det i sin tur gör att jag kanske inte äter så proteinrikt och nyttigt  som jag borde. Det slinker ner nån gobit, kaka, godisbit osv lite nu och då....FY FY FY!!!!

Jag kan också äta rätt så bra portioner nu så jag får verkligen tänka på att hålla igen på storleken.
Det är ju inte så att jag behöver mer än 2dl mat men jag KAN äta upp till 3dl och är det gott så gör jag ju det.... SÅ dumt, det är precis det beteendet som jag måste komma ifrån!!!!!
Jag är inte hungrig längre redan efter 4e tuggan men försöker iaf äta 1½-2dl så att jag ska få i mig den näringen jag behöver.
Äter mina vitaminer och proteiner varje dag, ett par koppar kaffe och 2-3 halvliters flaskor med vatten.
Nu ska jag bara komma igång med regelbundna prommenader, det borde hjälpa kroppen att komma igång med förbränningen. Jag vill ju så görna komma ner under dom där vidriga 3-siffriga kilo talet.

Svårt att hitta ett bra mellanmål också, kan inte riktigt komma på vad jag ska stoppa i mig som inte blir en måltid typ... Frukt funkar ju men inte på alla mellanmål.

Dietisten har semester nu men ska prata med henne när hon kommer tillbaka så ska hon få hjälpa mig att få fram bra saker att äta. Borde köpa lite protein pulver också som jag kan ha med mig när man åker bort osv när det är svårt att hinna med att äta.

Mycke att tänka på och mycke som poppar upp i huvet hela tiden, har en lång lista som jag ska fråga dietisten om sen =)


Kämpar vidare, SKA snart vara nere under 100!!!!!!

Permalink Jakten på kilona Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu går det neråt...


Nu har det varit ett par veckor torka här igen.

Mina små jobbiga sår som jag gick och la om varenda dag har läkt ihop nu, jag har jobbat tre veckor och nu precis gått på semester. 5 långa sköna veckor ska jag ha.

Jag har provat det mesta i matväg och har inte dumpat på någonting än, vare sig mjöl, sött eller fett och jag kan dricka kolsyra.
Jag försöker dricka 1½ liter vatten/saft/kaffe om dagen och det hjälper för att hålla vågen igång.

Sen OP för 9 veckor sedan har jag nu gått ner  12½ kg.
Totalt sen flytstarten (pulverdietstarten) 21 mars har det blivit ca 27kg.

Nu kämpar jag med det sista kilot innan jag är nere under tresiffrigt!!!!!!
Ska bli en himelsk känsla, sen är det bara 30-35kg kvar innan jag nått mitt mål.

Jag har gått från storlek 54/56 på kläder ner till 48/50 på denna tiden snart kan jag gå på dom anliga klädavdelningarn och köpa dom fina kläderna. Inte tälten som man måste köpa för att det är det enda man ryms i. Jag har rensat bort mer än hälften av alla kläder ur garderoberna för att jag inte kan ha dom längre. En underbar känsla som inte går att beskriva.

Nu ut i solen en sväng innan det är dags att börja med dagens Att-göra-Lista.

Hej svejs!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()