MRT-svar

  Idag hade jag äntligen tid hos kirurge igen för at få svaret från senaste röntgen som jag gjorde precis innan semestern.
Hade väl haft en aning om att de itne hade hittat nått speciellt allvarligt för jag vill görna tro att någon hade hört av sig tidigare än 2 månader då.
 
De skuggor som de såg på skiktröngent visade sig vara just det, skuggor. Inga konstiga knutor eller tumörer eller andra missbildningar fanns i eller runtom bukspottskörteln eller nåna annanstans heller för den delen.
 
Däremot så ser det ut även på de plåtarna som att jag har ett brock nedanför det tidigare brocket. Det skumma är bara at trotts att det syns på 2st olika räntgen så kan doktorn känna något när han klämmer och käönner och jag känner inte av något alls. Inga konstiga bucklor, utbuktningar eller har ont eller nått. Det enda som kan skvallra om att röntgenmaskinerna faktiskt har rätt är att buken "gurglar" och den gurglade snällt för doktorn idag och det stärkte hans misstanke om att räntgen faktiskt har rätt. Så.. en skiktröntgen till på nedredelen av buken ska göras.
 
När han fått dem provsvaren så han vet om det måste OPas eller inte så kommer han vara kontakt med plastikenheten på Sahlgrenska. remissen dit går iväg nu!!!! :-))
Allt för att det isåfall bara ska behövas en OP istälelt för 2st.
 
Han ska dessutom göra en ordentlig utredning på hur jag mår, alltså varför jag är så trött och varifrån alla mina blåmärken kommer ifrån. Så imorgonbitti får jag åka förbi labbet på fastande mage och lämna en massa  blod för provtagning igen.
 
Känns skönt att han iaf tar det man säger på allvar och inte bara viftar bort det, samtidigt som jag kan känna att nu för det vara bra. Kan inte allt bara sköta sig så jag slipper alla dessa koller och uppfökjningar... Så, Fortsättning följer.
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()