Tiden går


Har inte skrivit på ett tag nu, inte för att jag inte haft att skriva om utan mest för att jag varit så trött från penicillinet och infektionen så jag har knappt orkat vara uppe. Mest legat och tagit igen mig.

Har varit tvungen att åka till Frölunda varje dag för att tömma, spola ur och lägga om såret.
Första veckan var en pers, bara ta sig dit och hem gjorde att jga sov resten av dagen sen. Successivt har det blivit bättre och bättre och nu börjar jag ha ork att vara uppe en hel dag.

Infektionen verkar ha gett med sig, nu kommer det inget var längre när dom klämmer och trycker osv och hålet blir grundare och mindre hela tiden.
Längtar tills det har läkt ihop ordentligt så man kan börja ha byxor ordentligt igen.
Såret sitter ju så bra till att det precis hamnar vid linningen och skärpet. Dessutom är jag öm fortfarande så kan itne ha byxor som sitter åt, inte ens trikåmaterial.

Sjukskriven nästa vecka också så nu ska jag försöka komma igång med lite aktiviteter så att jag klarar av mer än att bara vara uppe en hel dag. På jobbet lär det bli 110 knyck på en gång så det är ju bra om man orkar med.
Som tur är så börjar jag midsommarveckan så det blir en kortvecka iaf, sen är det bara 2 veckors jobb innan det är dags för semester i 5 veckor!!!

Hejs svejs!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()