Träningskortets förbannelse!


Så var det gjort!

Igår under min prommis smet jag in på Friskis & Svettis i Eriksberg och inhandlade mitt träningskort.
Det är med blandade känslor. Samtidigt som jag är stolt över att jag äntligen kommit mig för och gjort det så kommer skräcken över att gå dit flåsa bland alla övertränade fitnessmänniskor. En valross är ju smidig och graciös i jämförelse med mig :-/

Jag Vet att jag måste träna för att komma iform och för att fortsätta gå ner och kunna forma kroppen  och må bra, men jag vill verkligen inte göra det bland folk. Så det kommer att bli många ångestfyllda drabbningar med mig själv innan jag kommit mig iväg och fått in en rutin på detta.

Bara försöka bita ihop och börja, men redan nu så känner jag att "jag börjar nästa vecka" och det är inte bra, måste börja nu!
Desutom har jag ju ett mål och med tanke på hur veckorna springer iväg så har jag inte tid att hålla på och vela fram och tillbaka.
Låter ju bestämt och bra men jag vet hur det är, jag är så bra på att hitta på ursäkter och att dessutom gå på dem allihopa.
Tror jag måste se till att min karl kastar ut mig och träningsväskan med huvet före ett par dagar i veckan första veckorna ;-P

2012 ska bli ett bra år! Och jag är den enda som kan få det att bli så, så lika bra att börja jobba på en gång!!



Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julbordet på Parken

 

 Har ju glömt skriva om julbordet med jobbet den 8 december..
Inte för att det var så märkvärdigt i sig. Jag var lite nervös innan eftersom ett julbord ofta innehåller väldigt mycke mat och om jag äter lite för mycke så får jag vansinnigt ont i magen och det är ju inte något man vill råka ut för på resturang så att säga.

Jag hade redan innan jag gick dit verkligen intalat mig själv att det är bättre att njuta av lite och det jag faktiskt kan få i mig än att vara besviken över att jag inte fick i mig massor av allting.
Och det gick jättebra, jag smakade av massor med sorter men bara ngn tugga av varje och jag klarade av att sluta när jag kände att kroppen inte var hungrig mer. 1 glas vin blev det också.

Vi var på Parken (www.parken.se) måste säga att julbordet var väl inte just nått att hurra för, ett väldigt litet, alltså väldigt få sorter och det smakade bra, men var ingen "wow"-upplevelse på långa vägar.
Under julbordet så hade dem en show med  Jamladies, mycke duktiga tjejer som sjöng och dansade sig genom mängder av jullåtar och olika potpurri av 80-tal i omgångar under hela kvällen.
Alltid trevligt att gå ut med kollegorna, det sker allt för sällan och totalt sett om man räknar bort maten och att de hade tryckt in alldeles för mycke folk på alldeles för liten yta så var kvällen jättelyckad.


Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningskort eller inte träningskort....

Lucia idag och 7 månader sen OP! tiden spriinger iväg och det käns som att man ite riktigt hinner med,

Jag har inte skrivit på ett tag nu, tenderar att "glömma" bort och skjuta upp det när det käns som att det inte händer så mycke. Efter Op av bråcket så var jag sjukskriven och hemma i 2 veckor sen var jag tillbaka på jobbet och det har gått jättebra.

I torsdags den 8 december var jag på julbord på Parken med show av Jamladies med jobbet. Var lite nörvös för alla mat och dricka osv men det gick fantastiskt bra. Jag smakade av många sorter och njöt av varje tugga men
slutade äta innan jag blev för mätt. Ett glas vin och lite glögg slank också ner.




Nu är jag i valet och kvalet om jag ska stasta på ett gymkort för nästa år....
Friskis & Svettis ligger ju bara nerför backen från där jag bor, tar mig 10 minuter att promenera bort dit och jag vet ju att jag måste börja röra på mig.
Jag har ju dessutom mitt mål att gå ner 10-15kg fram tills i maj och det gör jag inte hemma i soffan, det är bara inse det.

Har ju fått friskvårdskuponger från jobbet så det kostar mig mindre än 2000 kr för ett helt år! blir inte billigare än så och då kan jag träna på alla F&S anläggningar i Gbg.
För andra är detta nog ett enkelt väl, bara köra!! Men för mig är detta ett ångestskapande åtagande och ett "måste"-göra. Och sånt klarar jag inte riktigt av.

Får klura 1 dag till eller 2 får hoppas jag klarar av att bestämma mig för att göra det rätta!!

Nu jobb.


Permalink Jakten på kilona Kommentarer (0) Trackbacks ()