Ett hinder kvar...


Har nu varit på Sahlgrenska och tagit alla prover, vägt in mig (på ett BMI som säkerställer mig en plats i operationskön), Dexa-scanningen, genomgått apnémätningen och varit på rådgivningen hos dietisten som också bokade in tiden hos läkaren åt mig.

Den 8 september ska jag dit.
Det är sista hindret innan remissen kan gå iväg till kirurgen.
Jag VET att jag har rätt att få operationen men ändå finns det en liten naggande oro att läkaren på nåt finurligt sätt inte kommer godkänna det utan anser att jag ska gå på dieter osv istället.
Vet inte vad jag gör då. Hade alla dessa dietprogram osv fungerat så hade jag inte suttit där jag sitter idag.
Måste mentalt förbereda mig på ett bakslag så jag inte bryter ihop om jag får ett nej. Vet inte varför jag skulle få det egentligen men det är ju min vanliga otur.

När jag pratade med dietisten för 3 veckor sedan så var kön på kirurgen drygt 13 veckor... typ 3-4 månader. Så det innebär då att i början på nästa år så borde det isf vara min tur *håller tumme*

Har försökt äta vettigt hela sommaren nu, inte för mycke och inte för lite, dragit ner på godis/chips till nästan 0, fett och annat onyttigt som det återigen blev lite för mycke av.
Struntade dock i allt vad diet hette när vi gifte oss =P, då får man faktiskt fross tycker jag =)

Vikten har dock inte ändrats på hela sommaren, inte ett gram vare sig upp (vilket ju iofs är bra) eller ner. Men det känns på kläderna som jag har gått i hop lite..... t o m fått göra ett nytt hål i skärpet och vissa tröjor och linnen sitter inte lika snävt längre.

Så nedräkningen till läkarbesöket påbörjat, bara 5 veckor kvar!! En både spännande & nervösväntan!!


Permalink Jakten på kilona Kommentarer (2) Trackbacks ()